.Coldplay. Fix You (Te confortaré)  

 

«Vaig a besar el pare i la mare i vindré amb tu»

 
  

 
 
 

 
 
Benvinguts

Benvinguts a la pagina eliseu.cat, destinada a donar una visió molt personal sobre Jesús i la seva paraula. No pretenc ensenyar ni donar consells. Només vull ajudar a difondre el seu missatge sense intentar convèncer a ningú.  La música sacra escrita per l'home també serà protagonista.

Aquí trobaràs les lectures i l’evangeli d’aquesta setmana>

Lectura del llibre dels Reis
En aquell temps, el Senyor digué a Elies: «Ungeix Eliseu, fill de Safat, d’Abel-Mehulà, perquè sigui el teu successor com a profeta». Elies se n’anà, i trobà Eliseu, fill de Safat, que llaurava amb dotze parelles de bous. Ell mateix guiava la dotzena parella. Elies va fer com si passés de llarg, i li tirà a sobre el seu mantell de profeta. Eliseu deixà els bous, corregué darrera Elies i li digué:«Vaig a besar el pare i la mare i vindré amb tu». Elies li digué: «Vés, torna a casa teva. Què t’he fet jo per impedir-t’ho?» Ell se’n tornà, prengué la parella de bous, els matà, va coure la carn amb la fusta dels arreus, convidà la gent i se’ls van menjar. Després se n’anà amb Elies i era el seu ajudant.

1 Re 19, 16b.19-21

Carta de sant Pau als cristians de Galàcias

Germans, Crist ens ha alliberat de l’esclavatge i vol que siguem lliures. Mantingueu-vos així. No us sotmeteu altra vegada al jou de l’esclavatge. Vosaltres, germans, heu estat cridats a ser lliures. Mireu només de no convertir la llibertat en un pretext per a fer el vostre propi gust. Si us estimeu, poseu-vos al servei els uns dels altres. Perquè la Llei es troba tota en un sol precepte: «Estima els altres com a tu mateix». Però si us mossegueu i us devoreu mútuament, penseu que acabareu destruint-vos. Ara, doncs, us dic: Deixeuvos guiar per l’Esperit, i no satisfeu els capricis de la carn. Perquè la carn es deleix contral’Esperit i l’Esperit contra la carn. Esperit i carn lluiten l’un contra l’altre, per no deixar-vos fer allò que voldríeu. Si us deixeu conduir per l’Esperit, no esteu subjectes a la Llei.

Ga 5,1.13-18


Coldplay.Fix You ( Et Confortaré)

La música i lletra de Coldplay ens ajuda amb la visió d’una selecció d’imatges de la vida de Jesús. Molt curiós que la lletra del grup britànic i el missatge de Jesús siguin tan semblants.

 

 

 
 

 
MÚSICA DIVINA